“Op 1 juni 2024 trad ik toe tot de Raad van Commissarissen van Empatec, op voordracht van de ondernemingsraad. Samen met de andere leden van de RvC houd ik toezicht op het beleid, de strategie, de financiële situatie, de risicobeheersing en de naleving van wet- en regelgeving van de onderneming. Daarnaast adviseren we de bestuurder.

De vacature voor lid van de RvC las ik op LinkedIn. Ik kende Empatec enigszins omdat ik zelf in Friesland woon en in het sociale domein heb gewerkt. De missie van Empatec om voor alle mensen een zinvolle plek in de maatschappij te bieden, vanuit de gedachte dat elk mens kwaliteiten heeft en waardevol is, is ook mijn persoonlijke drive. Ik geloof in de kracht van samenwerken, betrokkenheid en verbondenheid om elk uniek mens met zijn/haar talenten toe te rusten voor een betekenisvolle plek in de wereld! Aan zo’n bedrijf wil ik graag met mijn kwaliteiten in een toezichthoudende rol een bijdrage leveren.

Empatec’s slogan, “Wij geloven in werkgeluk,” vind ik bijzonder inspirerend. In de praktijk zie ik hoe Empatec zich inzet om voor iedereen een passende werkplek te creëren, en dat werken gelukkig maakt! Bij Empatec wordt iedereen gezien als mens.

Ik ben net begonnen bij Empatec, maar ik heb de kennismaking als heel plezierig ervaren. De persoonlijke betrokkenheid, passie en gastvrijheid zijn voelbaar in de organisatie. Ook als nieuw lid van de RvC voel ik me gezien en gewaardeerd!”

Ina Hutten, lid Raad van Commissarissen, Empatec

Ook collega worden bij Empatec? Bekijk dan eens onze vacatures!

vacatures