“Ik werk als medewerker bedrijfsbureau op de houtafdeling bij Empatec. Ik ben hier terechtgekomen via mijn collega Johan Paul. Hij tipte me over deze functie toen ik nog in de luxe jachtbouw werkte. Wat ik zo mooi vind aan werken bij Empatec, is de manier waarop ze hier naar werk kijken. Bij andere bedrijven zoeken ze mensen die bij het werk passen, maar bij Empatec zoeken ze werk dat bij de mensen past. Dat vind ik echt inspirerend.

Een bijzondere ervaring die me bijblijft, gebeurde laatst. Ik liep met een medewerker van een bestaande klant over onze afdeling. Zij was nog nooit eerder bij ons geweest, hoewel hun bedrijf al een tijdje producten bij ons afneemt. Ze was super positief en onder de indruk van onze afdeling en de mooie dingen die we maken voor andere klanten.

Daarna liepen we naar de afdeling waar hun producten gemaakt worden. Onze collega’s daar vertelden met trots en enthousiasme hoe ze die producten maken. Het was geweldig om te zien hoe gepassioneerd en trots ze zijn op hun werk. Dat moment maakte me echt trots op ons team en ons werk.”

Klaas Muizelaar, bedrijfsbureau hout, Empatec Maakwerk

Ook collega worden bij Empatec? Bekijk dan eens onze vacatures!

vacatures